Contacte
Castellano
English  
Intranet
 
Presentació
Recerca
Formació
Serveis
Membres
Publicacions
 

 

 

Recerca

El centre té per objectiu principal potenciar la col•laboració interdisciplinària i el desenvolupament d’activitats i projectes d’investigació dirigits especialment a la recerca i l’avançament de l’e-society entorn de tres línees principals:

1) Els impactes i els reptes de les innovacions de les ciències i les tecnologies digitals i la seva relació amb els canvis, les oportunitats i les crisis de les actuals societats de la informació i el coneixement així com les seves conseqüències pels desenvolupaments i les polítiques de la ciència, la tecnologia i la cultura de la societat digital. Els participants d'aquesta línia d'investigació estan integrats a la xarxa CTe-S (Ciència, Tecnologia i Societat digital).

Coordinació: Dr. Manuel Medina

2) Els efectes de l’aplicació i la difusió de les tecnologies digitals en els sistemes d’educació i formació superior així com les seves conseqüències i oportunitats per futures formes d’aprenentatge i transmissió de coneixements com l’e-learning, les competències digitals, l’aprenentatge ubic, la formació continuada, etc.

Coordinació: Dr. Mario Barajas

3) La implementació de les tecnologies digitals en les institucions polítiques i administratives i les noves perspectives per a la política, el govern i la participació democràtica en la direcció dels camps anomenats e-politics, e-government, e-administration i e-democracy.

Coordinació Dr. Josep Mª Reniu

El tractament col•laboratiu en un marc interdisciplinari d’aquestes línees de recerca ha de permetre l’estudi transversal de problemes centrals per l’e-society.

Mes informació: info@cere-s.org

 

Recerca: | | |